PERMANENTE WENKBRAUWEN

Voorafgaand aan de behandeling van de wenkbrauwen bespreek ik wat jouw wensen zijn. Na de intake teken ik de wenkbrauwen af door de lijnen van het gezicht te volgen. Hierdoor past de wenkbrauw perfect bij jouw gezicht waardoor je een mooie open blik krijgt met veel expressie.

De kleur bepalen we door naar het huidtype te kijken. Ik breng verschillende kleuren pigment aan op het voorhoofd zodat je een goed beeld krijgt hoe de kleur er bij jou zal gaan uitzien.

De behandeling wordt uitgevoerd met een steriele micronaald. Na deze behandeling is de kleur nog wat intens dan deze zal zijn na het genezingsproces.  

Na 6 weken volgt de nabehandeling.

MIJN WERKWIJZE

permanente wenkbrauwen aftekenen fleurs beauty weert

AFTEKENEN

Voorafgaand aan de behandeling van de wenkbrauwen bespreek ik wat de wensen van de klant zijn.  Daarna teken ik de wenkbrauwen af door de lijnen van het gezicht te volgen. Hierdoor past de wenkbrauw perfect bij jouw gezicht waardoor je een mooie open blik krijgt met veel expressie.

KLEUR BEPALEN

De kleur bepalen we door naar het huidtype te kijken.Ik breng verschillende kleuren pigment aan op het voorhoofd zodat je een goed beeld krijgt hoe de kleur er bij jou zal gaan uitzien.  

Permanente wenkbrauwen behandeling fleurs beauty weert

DE BEHANDELING

De behandeling wordt uitgevoerd met een steriele micronaald. Na deze behandeling is de kleur nog wat intens dan deze zal zijn na het genezingsproces. Na 6 weken volgt de nabehandeling.

Intake Fleur's Beauty Weert

NEEM CONTACT OP